Новини / News

10000!

1. Навчальний корпус УНУС - Кафедра паркового господарства (мур.), вулиця Давиденка, 3 (Умань)
Уманський національний університет садівництва. Фото: Дмитро Акрамов, CC-BY-SA-4.0, з Вікісховища
10 тисяч світлин — саме таку позначку подолала сьогодні українська частина фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки 2014» — о 16:00 за київським часом користувач Folkerman завантажив фото з міста Умані, де на вулиці Інститутській розташована напрочуд красива рожевувата будівля-палац, збудована у другій половині XIX сторіччя, у якій нині розташовано головний корпус Уманського національного університету садівництва, заснованого у далекому 1844 р.

Станом на 26 вересня Україна перебуває на шостій сходинці за кількістю завантажених світлин серед усіх країн-учасниць «Вікі любить пам’ятки» — незважаючи на те, що в Україні конкурс розпочався на два тижні пізніше, ніж у більшості країн-учасниць. І ми щиро вдячні усім, хто забезпечив нам такий прорив 🙂

Попереду ще 19 днів фотоконкурсу, протягом яких Ви можете завантажувати свої світлини пам’яток культурної спадщини для участі у конкурсі.

Користувач Folkerman, Дмитро Акрамов, був фіналістом за кількістю сфотографованих пам’яток з України у минулорічному фотоконкурсі «Вікі любить пам’ятки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *