8000 фотографій – статистичний сервер медитує!

статистичний сервер
Статистичний сервер заглибився у медитацію над фотографіями!

З даними статистики 8000 тисяч фотографій надійшло з України на конкурс “Вікі любить пам’ятки”. Україна втримує 7-е місце за кількістю фотографій серед країн світу, і 2-е серед слов’янських країн (після Польщі), і 1-е серед країн СНД.

В нетерпінні ми очікуємо на повернення статистичного сервера до роботи, щоб  дізнатись, яка фотографія має три нулі цього разу. Втім кількість конкурсних фотографій з усього світу вже перевищила відмітку 150 тисяч, і сервер, очевидно, потребує певного часу, щоб уважно їх оглянути. До речі, “Вікімедіа Україна” планує встановити власний статистичний сервер для аналітичних цілей і шукає волонтерів, які могли би цей сервер адмініструвати.

Втім, затримка у роботі сервера ніяк не позначиться на перебігу конкурсу і ми щиро запрошуємо всіх зацікавлених надалі завантажувати свої фотографії! Хотілося би закликати до активнішої участі учасників із Запоріжжя і Запорізької області, з цього регіону у нас поки дуже мало фотографій. Сьогодні ми додали списки пам’яток Олександрії, поповнюються списки пам’яток Закарпаття, Львівщини, Одещини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *