5000 фотографій

Міський особняк пастора Кірхи у Полтаві. Фото – учасник FoFF4ik. Ця фотографія завантажена під № 5000

Вчора ввечері на конкурс “Вікі любить пам’ятки” була надіслана 5000-на фотографія. На ній – колишній особняк пастора Кірхи у Полтаві, нині – дитячий садок.

Полтава наразі представлена 121 фотографією пам’яток, випереджаючи сусідні Суми, але відстаючи від Харкова.

З приємністю відзначимо, що на конкурсі постійно збільшується кількість учасників – якщо в перші дні конкурсу учасники щоденно завантажували трохи більше100 фотографій, то останні два дні ця цифра перевищує 600. Найактивніші учасники – Віктор та Investigatio – завантажили понад 300 фотографій. Конкурс триватиме ще 16 днів, і долучитися до конкурсу можна в будь-який момент!

16 thoughts on “5000 фотографій

    • Який Ваш нікнейм? Спробуйте глянути у Ваш Список спостереження на Вікісховищі.

      Відповідь
    • Чи впевнені Ви, що користувались спеціальним завантажувачем, як це описано на сторінці http://wlm.org.ua/udzial? Ваші фотографії виглядають так, що не користувались. Тому прошу Вас вставити в свої фотографії такий текст:

      {{Wiki Loves Monuments 2012|ua}}
      {{Monument Ukraine|xx-yyy-zzzz}}

      Замість xx-yyy-zzzz ID відповідної пам’ятки. І тоді вони потраплять до конкурсної категорії.

      Відповідь
  • я додала фото вже практично добу назад, а на карті їх і досі нема(((
    а ще в моєму профілі якщо він на українській мові, я не можу побачити свої завантажені фото, а якщо на англійській – то можу, як так?

    Відповідь
    • На жаль карта відображає лише ті пам’ятки до яких проставлені географічні координати. Чи можете Ви їх встановити, наприклад за допомогою Вікімапії?
      Стосовно профілю – не знаю – мій встановлений українською і я бачу свої фотографії.

      Відповідь
      • але ж я фото загружала через тулсервер, там уже були проставлені координати, чи АйДі, хіба цього не достатньо?
        а як ви дивитесь в профілі? Мій внесок-завантаження? я вже і в англійському профілі не могу глянути, ну що це таке….

        Відповідь
        • На мапі показуються лише ті фото, які були вказані в конкурсних переліках на Вікіпедії. На жаль, фото потрібно вказувати вручну. Хоча говорили, що є люди які відслідковують нові завантаження і вносять фото в переліки, але я бачу що є багато завантажених фото, які в цих переліках відсутні. Таким чином я свої фото додаю сам до цих переліків. Для цього потрібно відкрити перелік для редагування і поставити назву свого фото навпроти надпису “| фото = ” Потім проходить приблизно доба і я бачу, що на мапі ці об’єкти відмічені червоним. Ось так це відбувається – не автоматично.

          Що стосується зниклих фото, то в”Мої завантаження” вони повінні були показуватись, але може вони присутні хоча б в розділі”Мій внесок”? В “Мій внесок показуються не тільки додані фото, але взагалі все дії користувача і навіть, якщо ви додавали фото, а потім хтось їх видалив, то запис все одне залишиться. На а якщо вони відсутні в переліку, то можливо був якийсь сбій. Спробуйте тоді завантажити ці фото ще раз – система не дозволить завантажити ті фото, які вже існують і це також дозволить вам перевірити їх існування в Вікісховищі (wikimedia commons).

          Відповідь
          • як все заплутано! дійсно може був якийсь збій… Я не можу знайти мої завантажені фото, хоча вчора вони ще були!

  • Ви можете додати лінку на тулсервер де показано місце України серед інших країн у конкурсі на поточний час?

    Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *