Новини / Newsсвобода панорами

Фотофлешмоб на підтримку закону про свободу панорами

Шевченко у Канаді й в Україні3 лютого законопроект про свободу панорами #1677 отримав схвалення профільного комітету Верховної Ради. Далі цей законопроект має бути проголосований у Верховній Раді. Нагадаємо, що це необхідно, аби українське законодавство дозволяло зйомки будівель та скульптур, які знаходяться в громадському місці та публікацію таких зображень.

Запрошуємо всіх наших прихильників, усіх, хто хоче мати право на здобутки своєї культури, продемонструвати підтримку прийняття поправки до законодавства та стати учасником флешмобу.

Для цього сфотографуйтеся на фоні відомої сучасної пам’ятки Вашого населеного пункту з написом «Свобода панорами #1677 ‪#‎freepanorama‬» та надішліть світлину на wm-ua[at]wikimedia.org, щоб ми заштрихували й виклали у соцмережах.

Ви також можете самостійно заштрихувати об’єкт, захищений авторським правом, та опублікувати з хештегами #freepanorama ‪#‎законопроект1677‬ ‪#‎свободапанорами‬

Основне місце для флешмобу — Facebook, але якщо Ви публікуватимете свої дописи в інших соцмережах, ми будемо тільки вдячні. Чим більше людей підтримає користь цієї зміни, тим краще.

Фото учасників флешмобу:

Полтава. 1958 року було зведено будівлю академічного обласного українського музично-драматичний театр імені Миколи…

Публикувахте от Павло Лакійчук в Вторник, 9 февруари 2016 г.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1144214535623936&set=o.177332915652238&type=3

Завантажити файл з написом 

Читати більше на сайті: http://freepanorama.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *